Novost

Besplatan obilazak Karlovca i karlovačke zvijezde za studente

09.01.2020 09:23 Novosti

Pozivamo studente da se priključe besplatnom obilasku Karlovca i karlovačke Zvijezde uz vodstvo licenciranih turističkih vodiča Udruge turističkih vodiča Bastion iz Karlovca u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju". Vođenja su namijenjena domaćinima u turizmu, studentima i učenicima turističkih smjerova, lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim drugim posjetiteljima i turistima.

Besplatan razgled Zvijezde u pratnji turističkih vodiča počinje 12.1.2020. (nedjelja) u 12.00 sati ispred Žabe. Predviđeno trajanje razgleda je oko sat vremena.

Dobro došli i UPOZNAJMO SVOJ GRAD !    Grad su ljudi !

Projekt "Upoznaj svoju zemlju" održava se treću godinu za redom povodom obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Na inicijativu Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske i ove će se godine u brojnim gradovima održati besplatni turistički razgledi u pratnji turističkih vodiča, a ovoj akciji pridružili su se Udruga Bastion i TZ grada Karlovca.

Na ovaj način želimo ne samo obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, već i ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost lokalne zajednice te očuvanja nacionalnog identiteta i kulturne baštine.