Novost

Startup studenti

10.11.2022 17:30 Novosti

Projekt namijenjen svim studentima Veleučilišta u Karlovcu, kao i članovima Studentskog centra Karlovac


Poštovani studenti i ostali zainteresirani: ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje u projektu "Startup studenti" koji je zamišljen kao ciklus predavanja o poduzetništvu u organizaciji javne ustanove Inovadr za poticanje lokalnog razvoja iz Duge Rese, Studentskog centra Karlovac, Veleučilišta u Karlovcu, i Studentskog zbora VUKA-e. Cilj projekta je kroz niz predavanja koje će održati većinom mladi poduzetnici približiti studentima ideju poduzetništva i pokretanja vlastite tvrtke nakon završetka studija ili čak i tijekom studiranja.

Prvo predavanje održat će se u srijedu 16.11.2022. od 16h, gost predavač Andrej Čapka, vlasnik Zmajske pivovare, pored studenata VUK-a otvoreno i za građanstvo i ostalu zainteresiranu javnost.

Ovo predavanje bit će ujedno i promocija piva koje su skuhali studenti Veleučilišta u Karlovcu u suradnji sa Zamjskom pivovarom. Riječ je o stilu NE IPA (New England Indian Pale Ale), a obzirom da je mutno nazvat će ga prigodno "College Haze".

Zmajska pivovara i Veleučilište u Karlovcu potpisat će ugovor o suradnji.

Predavanje će se odvijati kao razgovor vlasnika pivovare i profesora Gorana Šarića o počecima poslovanja Zmajske pivovare, ali i o samoj proizvodnji te o karakteristikama novog piva.

Vidimo se na predavanju u što većem broju!