Dobrodošli na portal sustava Merlin

Virtualno okruženje za e-učenje u visokom obrazovanju

Otvorene su prijave za MoodleMoot Hrvatska 2024

U Sveučilišnom računskom centru Sveučilišta u Zagrebu (Srcu) 6. i 7. lipnja 2024. održat će se tradicionalno okupljanje svih koji se bave sustavom Moodle bilo u ulozi korisnika, administratora ili programera (developera) te onih koji se žele upoznati s ovim sustavom –  MoodleMoot Hrvatska 2024.

Srce već 14 godina organizira ovo okupljanje s ciljem izgradnje Moodle zajednice i okupljanja svih onih koji se bave e-učenjem i primjenom digitalnih tehnologija u obrazovnom procesu, posebice sustavom Moodle. Kao i prethodnih godina MoodleMoot Hrvatska 2024 u organizaciji Srca je službeni MoodleMoot za Hrvatsku i nalazi se na listi registriranih MoodleMoot događanja u svijetu.

Ovogodišnji bogat program pružit će Vam vrijedne informacije kako unaprijediti svoje e-kolegije u sustavu Moodle te je svakako izvrsna prilika za razmjenu iskustva. Pridružite nam se 6. i 7. lipnja u Srcu da zajedno i dalje gradimo zajednicu za što kvalitetniju online nastavu.

Više informacija o ovogodišnjem MoodleMootu i prijavama za sudjelovanje možete pronaći na stranicama Centra za e-učenje.